Politici comerciale

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

      refan-cosmetice.wgz.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

      Compania va retine datele personale pentru inscrierea ca reprezentant si le va folosi in scopul informarii, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. refan-cosmetice.wgz.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele si noutatile curente prin newsletter si poate trimite felicitari, alte mesaje speciale.

      refan-cosmetice.wgz.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul refan-cosmetice.wgz.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
      Deasemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul refan-cosmetice.wgz.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului  primit prin email.


TERMENI SI CONDITII

      Intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator se realizeaza in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

      Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu completarile si modificarile ulterioare.

      Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 15  zile lucratoare, fara nici o explicatie. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat. Renuntarea unilaterala de contract se face conform art. 4, alin. (1), lit. b) din OGR nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu completarile si modificarile ulterioare, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris, comerciantului, ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

      In cazul omiterii clauzei mai sus enuntate, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14 din OGR nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu completarile si modificarile ulterioare.

      Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.

      Numai in anumite situatii care depind numai de decizia Vanzatorului, acceptam returnarea produselor daca acestea au fost folosite o singura data sau prezinta mici urme de uzura. In astfel de cazuri Vanzatorul va face o analiza asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului. Aceasta valoare va fi returnata ca si valoare compensatorie la o alta comanda depusa pe site.

 

Pentru informare, sesizari sau reclamatii, ne puteti contacta la adresa ionelaconeru@yahoo.com

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one