Oportunitate de CASTIG

DE CE REFAN ESTE O AFACERE DE SUCCES?

 

     Pentru ca este o afacere de tip mlm (multi-level marketing), cu un numar mic de colaboratori la nivel national (piata in curs de formare!), produsele sunt naturale, de calitate, preturile de vanzare sunt mici iar castigul dumneavoastra se obtine din adaosurile practicate la vanzarea produselor REFAN  (parfumuri, apa de toaleta parfumata, sampoane si geluri de dus parfumate, geluri de dus, lotiuni de corp, sapunuri naturale cu glicerina, sapunuri cu burete peeling) si/sau din comenzile retelei create de dumneavoastra (persoanele inscrise la recomandarea dumneavoastra).

     Poate sunteti tentate (tentati!) sa credeti ca daca preturile sunt mici (chiar foarte mici - 0,25 lei/1 ml parfum) si calitatea lasa de dorit, asa cum am crezut si eu inainte de a incepe afacerea cu parfumurile Refan, paradoxul a constat in faptul ca vanzarile au mers de la inceput foarte bine datorita: preturilor, a gamei bogate de parfumuri si diversitatii cantitatilor de parfum (click aici).


CARE SUNT AVANTAJELE AFACERII REFAN?

 

- Suplimentarea  veniturilor!

- Activitatea se desfasoara in timpul liber (job part-time)!

- Parfumurile sunt 100% naturale si au o concentratie ridicata de ulei esential (15%)!

- Oferta foarte mare de parfumuri Refan (140 de nuante, femei & barbati) si mirosul persistent al acestora. Tenteaza spre cumparare, chiar si categoriile de persoane cu pretentii (persoane cu statut social ridicat)

- Diversitatea cantitatilor de parfum!

- Nu este impus un minim sau maxim de adaus la vanzarea produselor!

- Nu exista target lunar!

- Nu exista obligativitatea vanzarii!

- Puteti castiga multi bani din reteaua creata!


CUM poti deveni membru Refan

 

     Daca v-am starnit interesul acestei afaceri si doriti sa va inscrieti, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

- Sa va recomande cineva care este deja inscris. Daca v-am convins, va recomand eu, devenind astfel membru al echipei mele.

- Face-ti o comanda minima de 100 lei.

- Completati datele de inscriere impreuna cu comanda dumneavoastra fie pe persoana fizica (click aici) sau pe persoana juridica (click aici), dupa caz.

      RECOMANDARE: Pentru cei ce doresc sa devina colaboratori ar fi indicat sa comande si un set de testere de parfumuri "Top 50 vanzari 2011" (cod 99) pentru a putea dovedi clientilor calitatea deosebita a parfumurilor Refan si totodata sa-si poata alege parfumul/parfumurile dorite.


POSIBILITATI DE COLABORARE

 

   Consumator - achizitionezi produsele la pret de distribuitor, fara alte obligatii, devenind client.

   Distribuitor - castigati din vanzarea parfumurilor, practicand adaosuri intre 50 - 200% (cum considerati dumneavoastra).

   Lider- promovati produsele noastre inscriind noi distribuitori. Promovati oportunitatea de castig tuturor persoanelor fizice si juridice, promovare pentru care firma va rasplateste cu procente din vanzarile celor inscrisi pe mai multe niveluri in sistem mlm.

     Promovati parfumuri cunoscute si recunoscute pentru calitatea lor indiscutabila si foarte dorite pe piata.

     Investitia in afacerea pe care tocmai urmeaza sa o faceti este foarte mica: 0,25 lei/1 ml de parfum calitate frantuzeasca!

     Preturile foarte mici de achizitie aduc dupa sine si preturi accesbile de vanzare, ceea ce va va mari considerabil si rapid plaja de clienti. Pret recomandat de vanzare: 0,60 - 0,80 lei/ml.

     Avand mai multe persoane care comanda parfumuri si cosmetice Refan din recomandarea dumneavoastra va puteti oferi un venit garantat lunar.

     Persoanele recomandate de dumneavoastra vor primi comenzile de la firma fara a va implica.

Structura bonusurilor pentru membrii retelei

 

     Comisionul de agent pentru nivelul I este de 9% din valoarea facturilor (comandate de nivelul I).

     Comisionul de agent pentru nivelul II este de 6% din valoarea facturilor (comandate de nivelul II).

     Comisionul de agent pentru nivelul III este de 3% din valoarea facturilor (comandate de nivelul III).

     Bonusul se calculeaza lunar in data de 25 ale lunii in  curs, pentru luna precedenta pentru toate facturile incasate.

     Orice factura recomandata de dumneavoastra este bonusata conform grilei de mai sus cu procentul corespunzator nivelului.

CUM SE ACORDA BONUSURILE

 

     Dumneavoastra sunteti deja colaborator al companiei si, pe langa faptul ca deja ati  castigat din vanzarea parfumurilor, ati si inceput sa va formati echipa.

     Nivel 1 - reprezinta  colaboratorii dumneavoastra directi. I-ati inscris, firma v-a bonuseaza, de fiecare data, cu 9% din valoarea comenzilor facute de acestia.

     Nivel 2 - reprezinta colaboratorii celor pe care i-ati inscris direct (pentru colaboratorii directi ai dumneavoastra, sunt nivelul 1). In acest caz firma va bonuseaza cu 6% din valoarea comenzilor colaboratorilor de nivel 2 (6% din totalul comenzilor facute de ei se intorc la dumneavoastra, inclusiv bonusul de 9% din valoarea comenzilor colaboratorilor directi!)

     Nivel 3 - firma va bonuseaza cu 3% din valoarea comenzilor colaboratorilor de nivel 3 (3% din totalul comenzilor facute de ei se intorc la dumneavoastra, la care se adauga si celelalte bonusuri ale colaboratorilor de nivel 1 si 2!)

     Cu cat sunt mai multi colaboratori inscrisi, atat de dumneavoastra cat si de colaboratorii din nivelurile 1, 2 si 3, cu cat rulajul de parfum este mai mare si castigul dumneavoastra de la firma, este mai mare.

     Ar fi foarte indicat daca in aceasta afacere puteti atrage si magazine de parfumuri, in acest caz datorita cantitatilor foarte mari achizitionate de acestea castigul dumneavoastra ar fi ENORM!

     Acelasi lucru se repeta si pentru colaboratorii inscrisi direct de dumneavoastra, de cei inscrisi de catre acestia etc., la fiecare fiind valabil bonusul pe trei nivele in adancime!

 CE SUNT EXTRABONUSURILE?

 

     Extrabonusuruile incep sa fie functionale chiar din momentul inscrierii dumneavoastra, de la prima comanda!

     In momentul in care dumneavoastra, impreuna cu colaboratorii directi (nivelul 1) ati acumulat un rulaj de 1000 litri parfum, dumneavoastra primiti primul extrabonus in valoare de 5000 lei (50 milioane lei vechi!).

     Iata, cat de important e sa aduceti in afacere si magazine!

     Nu este limitata perioada de acumulare a acestei cantitati!

   Urmatorul extrabonus se acorda in aceleasi conditii, dar cand s-a acumulat un rulaj de 2000 litri de parfum - extrabonusul fiind de 10000 lei (100 milioane lei vechi!)

     In functie de cantitatea rulata, extrabonusurile ajung si pana la 50000 lei (500 milioane lei vechi!)

     ATENTIE! Nu se cumuleaza cantitatile pentru extrabonusuri!

    In momentul in care ati atins 1000 litri de parfum rulat de dumneavoastra si de primul nivel, pentru urmatorul extrabonus porniti de la ''0'' ml cantitate.

Reguli importante pentru promovarea si sustinerea afacerii

 

- Daca vreti sa castigati mai multi bani nu va limitati la a vinde dumneavoastra produse. Inscrieti  si alte persoane care sa faca acelasi lucru. Este mult mai usor sa castigi cate 1000 leidin vanzarile pe care le realizeaza 10 persoane decat sa castigi 1000 lei din vanzarile tale personale.

- Cu cat sunteti mai informat(a), cu atat sunteti mai puternic(a)!

- Vorbiti macar o data pe zi cu sponsorul dumneavostra. Spuneti-i toate temerile dumneavoastra, micile esecuri si succesele. Reusita afacerii tine, in primul rand, de comunicarea permanenta!

- Sponsorul este singura persoana care stie sa va motiveze ca dumneavoastra sa puteti merge mai departe!

- Spuneti-le cu sinceritate colaboratorilor dumneavoastra, daca acestia vi-o cer, cati bani castigati din aceasta afacere.

- Cu cat sunteti mai sincer(a), cu atat sunteti mai credibil(a) si oamenii va vor urma!

- Motivati-va si ajutati-va colaboratorii sa castige bani pe masura muncii lor si chiar ceva mai multi bani decat isi propun in prima instanta!

- Colaboratorii multumiti de dumneavoastra ca sponsor si multumiti de castigul pe care-l realizeaza nu va parasesc nici pe dumneavoastra, nici afacerea!

IDEI DE MARKETING

 

     Ca sa pornesti cu adevarat la treaba trebuie sa-ti faci prima comanda!

     Toata lumea pe care o cunoasteti trebuie sa afle cu ce va ocupati in timpul liber si ce produse exceptionale aveti. Unii va vor deveni clienti, altii vor dori sa intre si ei in afacerea dumneavostra, iar o mica parte nu va dori nici una, nici cealalta.

     Construiti-va o echipa cat mai numeroasa, formata din persoane inscrise direct de dumneavoastra si invatati-le si pe ele sa faca acelasi lucru.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one