Comanda

COMENZI PRODUSE REFAN

Colaborator (reprezentant) REfAN poate deveni orice persoana fizica cu varsta de minim 16 ani impliniti si cu domiciliul in Romania.

Pentru a va putea iNSCRIE, trebuie să faceti o Comanda minima de parfumuri de 100 lei, completand in FORMULARUL DE INSCRIERE datele dumneavoastra personale (persoana fizica) sau dupa caz ale firmei (persoana juridica) in vederea facturarii, ulterior, acestea completandu-se doar atunci cand apar modificari.

Prelucrarea datelor dumneavoastra personale respecta prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001.

Pentru persoanele juridice firma importatoare acorda toate actele necesare comercializarii acestor produse, in magazine (certificat de producator, certificat de calitate, certificat de garantie).

Odata cu prima comanda de produse, se realizeaza inscrierea dumneavoastra si veti primi un cod de agent Refan, care se va regasi pe factura.

Pentru colaboratorii Refan inscrisi (cei care au cod de agent Refan) se va completa FORMULARUL DE COMANDA. 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one